LAKÁSÁBA VARÁZSOLJA A VALÓDI FA ÉS A TERMÉSZET CSODÁLATOS VILÁGÁT

Minőségi nyárfabútorok
Köszöntő
Bemutatkozom
KÉPGALÉRIA-I.
KÉPGALÉRIA-II.
KÉPGALÉRIA-III.
Áraink
Kerti bútorok ápolása
Árajánlatkérés
Kapcsolatfelvétel
Vendégkönyv 1
Novelláim
Partnereink-1
Partnereink-2
PerfectJob
Vendégkönyv 2

HÍREK

pagerank


Minőségi kerti és beltéri bútorok
Cylex Tudakozó Silver Díj
Egészséges Táplálkozás,
Kevés koleszterin,
Strucchús
Hun-Web Linkek | A magyar linkjegyzék

LinkBank |
Magyar Honlap Linkek | Kerti bútor.wyw.hu

Linkgyűjtemény | IndexU.hu | Honlapkészítés
Ingyenreklám
Linkek, reklámok


L I N K S I T E . H U


005-Linkcsere Központ

ELSŐ MAGYAR VIDEÓCÉGTÁR és LINKKATALÓGUS

Seobázis

Linkweb.huMAGYAR HIRDETŐ


WEBTELEFONKÖNYV

Ablakguru
Sokceg.hu

Ingyenes cégtár

Kulcsszó pozíció - a keresőoptimalizálás alapja
Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!


Bannercsere no-1.hu

CégMAX cégkatalógus
Webtop
Bannercsere extra.hu


HunVista

Hasznos apróhirdetési linkek


HIRLIGET.HU
HIRDETÉSI KATALÓGUSOK

Weblink Linkgyűjtemény
RTX Ingyenes Online TV
és rádió adók, TV műsor
Linkgyujtemény.etabor.net
Linktár Network
Magyar
Linkgyûjtemény
Ingyenes apróhirdetés Portál
Honlapkészítés
Expressz Link
WQW webkatalógus
LINKTAR.HU
Keresned sem kell!

A Legjobbak

Kedves Látogatóm!

 

 

Urbánszki László vagyok, faműves.

Elérhető áron kínálok Önöknek magas esztétikai élményt és maximális kényelmet nyújtó kül- és beltéri csomoros nyárból készült fa bútorokat (kerti-, terasz-, vendéglős bútorok, lakásban használatos bútorok).

 

Ezen túl a Képgaléria-II. menüpont alatt megtekinthetik azokat a némileg extravagáns gyökérkompozícióimat, melyekkel már a luxus kategóriát céloztam meg, s melyeket pl. a keszthelyi  "Babamúzeumba", Eifert János fotóművész műtermébe, egy kecskeméti vezető ügyvédi irodába, és más exkluzív helyekre készítettem.

 

Szeretném az Önök életének is részévé tenni a valódi fából készült bútor csodáját! Átadni azt az áhítatot, melyet hosszú évek óta (1995) érzek, miközben munkámat végzem.

Nekem megadatik a bútorgyártás során a megmunkálás lélekemelő élménye, kezem alatt elsimulnak a felületek, gyönyörködtetővé alakulnak a formák és ívek, a fantasztikus erezet kiemelkedik a háttérből. Munkáimmal szemet gyönyörködtető szépséget, finom harmóniát és hátradőlős, kényeztetős kényelmet kívánok teremteni és megtiszteltetés nekem, ha valaki munkáimat otthonába viszi, és bizalmára méltat.

Önök már az évtizedekig is kitartó, selymesen sima művet kapják, mely rusztikus erejével és formáinak gazdagságával ígérem -, otthonuk dísze lesz.

Kerti bútoraim alapanyaga a csomoros nyárfa (növénytanban: fekete nyár, népiesen: topolya), de akácból is készítek bútorokat, kertberendezési tárgyakat. Bútoraimat kertek, lakások belső tereinek, vendéglők, kerthelyiségek, teraszok berendezésére használhatják.


A kialakítás, megmunkálás során fontos szempont, hogy a  bútorok súlyát kezelhető nagyságban tartsam, hisz nem dísztárgyat, hanem használati bútort kívánok készíteni.

Mind a beltéri, mind a kerti bútorokat natur, tölgy, mahagóni és dió színekben pácolom. A pác jellemzője, hogy - ellentétben a lazúrokkal és fedő festékekkel , nem takar, az erezet keményebb részeit kevésbé, a lágyabbakat jobban színezi, ezáltal az erezetet jobban kiemeli, hangsúlyosabbá teszi. A végső fedőréteg méltó befejezésként -, a selyemfényű kül- vagy beltéri lakk.


Szívesen vállalom egyedi igények, különleges vágyak megvalósítását, beleértve a vendéglők, kerthelyiségek, panziók, üzlethelyiségek teljes berendezését is.


Végezetül a bútorok árairól: Nem szeretnék azon elcsépelt és sokszor hangoztatott érv mögé bújni, mely szerint: magas minőséget kínálnak, miközben szégyenlősen hallgatnak a magas árrésről. Kiváló a minőségem, alacsony a haszonkulcsom, elérhetőek az áraim, megélek. Nem ügyeskedő kereskedő vagyok, hanem hivatását szerető kézműves.

Köszönöm türelmüket, hogy ezt a kissé terjedelmes bemutatkozást végigolvasták és előre is köszönöm bizalmukat, ha rendelni kívánnak.

A nyárfa kiválóan bírja a kültéri körülményeket, bár meghálálja, ha esőtől és UV-sugárzástól megvédjük. Amennyiben nincs lehetőség tető kialakítására, akkor akácból is rendelhetnek garnitúrát - az akác ellenállóbb az időjárás viszontagságaival szemben. Ha akácból rendelnek garnitúrát, ez a feltüntetett árakhoz képest + 15 % felárat jelent.

 Rusztikus Kerti bútor bármilyen variációban rendelhető, bármi bármivel, vagy akár egyedül is!

 

 

Rusztikus kerti bútor csomoros nyárból

 

Ha ide kattint, a Gyökérbútorokról olvashat bővebben! Képeket a gyökérbútorokról  a Képgaléria-II.-ben talál!